6 Mayıs 2010 Perşembe

müge anlı'ya açık mektup..

sevgili müge anlı:

senden nefret ediyorum. ilk cümlemle açık ve net ortaya koymak istedim.. böylece yazının devamında hangi seviyede bir bilenmişlikle karşılaşacağın konusunda bir fikir edinebilirsin..

hafta içi her sabah atv ekranlarından 70 milyonun ruh halini s.kerttiğin programının adı: müge anlı'yla tatlı sert... o programın neresi tatlı neresi sert lütfen bi gösterir misin bana.. "müge anlı'yla acılı kederli" , "müge anlı'yla intihara teşvik" gibi isimler uygun olabilir.. ya da "müge anlı'yla alayına isyan" da uygundur...

programın adını bir kenara koydum o içerik nedir öyle..

"ayfer hanımın 5 yaşında oğlu kaybolmuş.. şükufe hanımın 12 yaşında kızına tecavüz etmişler.. düriye hanımın kızına , kızının erkek arkadaşının sülalesi biraraya gelip tecavüz etmiş, kesmiş, doğramış, yemiş, sonra da çevresinde ateş dansı yapmışlar.. şimdi hepsi stüdyomuzda.. yaşasın polis amcalar.. onları çok seviyoruz ama işlerine karışmadan da duramıyoruz.. bok gibi para kazanıyorum zira.. celaleddin cerrah beyefendiyi de alalım.. uzman psikologumuz da burada.. seyirciler arasında sulugöz isyankar otobüs teyzelerimiz çoğunlukta... sinir krizi geçirecek kız/erkek kardeş de stüdyoda.. ee haydi daha ne bekliyoruz.. program başlasın!!.."

yani..

ondan sonra da "millet nereye gidiyor??.. herkes ruh hastası olmuş.. birbirini doğruyor, kesip biçiyor, tecavüz ediyor.. eh canım.. yok.. gidişat kötü..." diye hayıflanıyorsunuz...

lütfen şu tv de yayınlanan programlara, dizilere (özellikle türk dizilerine), kendi programına ve türdeşlerine bir bak... ve bu yayınları izleyen insanın ruh halini kestirmeye çalış.. bunu yap lütfen müge anlı..

senden bu kadar nefret etmeme rağmen bir de utanmadan okulda belirli aralıklarla karşıma çıkıyorsun ya müge anlı.. ömrümden ömür gidiyor müge anlı.. zaten pek de olmayan yaşam arzumu tüketiyorsun müge anlı.. n'olur git ve gelme bir daha müge anlı..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=m%C3%BCge%20anl%C4%B1

1 yorum:

  1. kesinlikle katılıyorum, sonuna kadar katılıyorum, dibine kadar i agree. :) dübürüne kadar.. neyse yeter bu kadar.

    YanıtlaSil