3 Nisan 2010 Cumartesi

ne var ne yok?

isveç.. evet isveç..

inanılmaz yoğun ve stresli bi dönemi geride bıraktım.. "fiyuuvv"...

hazal'la sultanahmete gittik geçen.. iç açıcı bir yer olmasına rağmen insan profilinin pakistan'ı hatırlatması sinir bozdu.. o ne lan öyle.. çirkinıst evır..
asıl şey komik.. bazı turistleri bizimkiler yemişler "kafanı örtmezsen alırlar paçanı aşşaaa!!" diye... mini etekli gömlekli sarışın kuzeyli hatunlar kafalarını örtmüşler.. nasıl belli oluyo "f tipi" kafa tarafından keklendikleri.. güleyim mi osurayım mı?
peki ya bizi turist zanneden mekan sahiplerinden birine "yav ne helosu hiç turist tipi varmı bende?" diye çemkirmem ve adamın "ne biliyim abi iranlı olabilirsin.. iranca konuşabilirsin mesela" diye beni kilitlemesi... lan benzete benzete iranlı turiste mi benzettin a dürrük!!.. iranca nedir ayrıca.. iranca.. iranca.... yuh diyesim geliyır..(cümle konsepti için bkz: vedat özdemiroğlu)

festival geldi lan!!

son iki gündür bir modern müzik şenliği kapsamında garip şeyler "duydum".. dinleyemedim zira kalbim teklemeye, "tık tık atmaya" başlamıştı.. fakat o "lap-top orkestrası" nedir hacı?? buradan soruyorum.. neyin peşindesiniz??.. ekranlarınız koltuklardan görünmüyor.. orda masanın başında LAN üzerinden "kantır" çeviriyosunuz.. sahnede hemde.. bi yandan "vinemp" açık.. "gıırrrııı" "guurrru" "vzcooooiikkk" "kotonnnkkk" "czorrrnycrnnnzzzz" nidalarıyla tüm salonu inleten, önceden kaydedilmiş sesleri yayınlıyosunuz.. bir de utanmadan sanki bana beethoven sonat çalıyomuş gibi kafanızı sağa sola yukarı aşağı sallıyor, gözlerinizi yerine göre açıp yerine göre kapatıyor, sora bi de arsız gibi kalkıp alkış alıyor ve selam veriyorsunuz.. dessiitttirin gedün lağğnn...

ulan fenere yine kaybettik.. samiyende hemide.. bir kamyon dolusu küfür hazır bekliyo.. ilk gördüğüm galatasaray spor klübü yetkilisinin yüzüne höykürecem.. yeterin..

"ay ken futbol".. sarıyo lan..

detaylı bi şekilde maç analizi yapasım sonra o analizi bu blogda paylaşasım var.. ama erman toroğlu'na benzemekten ölesiye korkiyore.. a yoo yoo yoo...

bilenmek: son dönem favori kelimem..
the world is mine: hayatımda ilk defa bi okulda sıçtıktan sonra söylediğim ilk söz..
bedevi: her daim beni kovalayan kutup ayıları yüzünden edindiğim lakap.. bahtsız olduğum rivayet edilir..
benny's video: en son izlediğim haneke filmi.. divididen tabi.. yoksa "beyaz bant"ı festivalde çakmışlığım vardır..
(tanım konsepti için bkz: kaan sezyum)

bitirirken büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gadalarından öpüyori.. siyu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder